A minimum of 3 characters is required

SPONSORS

Η Infocredit Group διοργανώνει το Credit Risk Management Forum που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia (πρώην Hilton Cyprus).

 

Credit Risk Management Forum

 

 

 

Χρυσός Χορηγός

Euler Hermes Hellas

Euler Hermes Hellas

“H Euler Hermes Hellas, Branch of Euler Hermes S.A. παρέχει στην Ελλάδα και την Κύπρο ποιοτικές υπηρεσίες πρόληψης, αποζημίωσης και διεκδίκησης απαιτήσεων για Β2Β εμπορικές απαιτήσεις, με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eulerhermes.gr. H Euler Hermesείναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλιση πιστώσεων και ένας από τους πρωτοπόρους στην παροχή εγγυήσεων και στην είσπραξη απαιτήσεων. Με 5.800 υπαλλήλους σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Euler Hermes παρέχει μία πλήρη σειρά υπηρεσιών για τη διαχείριση των B2B απαιτήσεων παγκοσμίως. Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε στα2,7 δις ευρώτο 2018. Ο Όμιλος ασφαλίζει παγκόσμιες εμπορικές συναλλαγές συνολικής αξίας 962 δις ευρώ. Η Euler Hermes, μέλος του ομίλου Allianz, έχει αξιολογηθεί με από τη Standard & Poor’s”

Αργυροί Χορηγοί

Eurivex Trade Finance

Eurivex Trade Finance

H Eurivex Trade Finance Limited (http://www.eurivexfinance.com/) είναι 100% θυγατρική της Eurivex Ltd, Κυπριακής Επενδυτικής Εταιρείας ελεγχόμενης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.  Ασχολείται με την χρηματοδότηση εμπορικών συναλλαγών και ειδικότερα με την προεξόφληση, διαχείριση, είσπραξη και ασφάλιση εμπορικών απαιτήσεων στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Συνεργάζεται με την Euler Hermes και είναι ανεξάρτητη από οιονδήποτε τραπεζικό οργανισμό. Διακρίνεται για την ταχύτητα, την ευεληξία και την ελκυστική τιμολόγηση.

First Cyprus Credit Bureau (FCCB)

First Cyprus Credit Bureau (FCCB)

H εταιρεία First Cyprus Credit Bureau (FCCB) αποτελεί προϊόν κοινοπραξίας μεταξύ του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) και της Infocredit Group. Η FCCB υπέγραψε συμφωνία με την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου για παροχή πρόσβασης στο Κεντρικό Αρχείο Πληροφοριών (ΚΑΠ) για εκδότες ακάλυπτων επιταγών. Η συμφωνία αυτή είναι μέρος της προσπάθειας που καταβάλλεται για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους πολίτες να μετριάσουν τον κίνδυνο και να επιλέγουν σωστά τους πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές τους, αποφεύγοντας χρονοβόρες και πολυέξοδες διαδικασίες ανάκτησης χρεών. www.fccb.com.cy

FlexFin

FlexFin

Η FlexFin παρέχει διαδικτυακά υπηρεσίες διαχείρισης και χρηματοδότησης εμπορικών πιστώσεων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντας στους πελάτες της τη δυνατότητα άμεσης προεξόφλησης επιχειρηματικών τους απαιτήσεων. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας μας, είναι καινοτόμος και φιλική, και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να εγγραφεί γρήγορα, να καταχωρεί τις απαιτήσεις του και να λαμβάνει προσφορές προεξόφλησης ηλεκτρονικά, με διαφάνεια χωρίς κρυφές χρεώσεις.

 

  

 

Οργανωτής

Infocredit Group

Infocredit Group

Η Infocredit Group είναι μια από τις πρωτοπόρες Εταιρείες Παροχής Καινοτόμων Λύσεων με ειδίκευση στην διαχείριση πιστωτικών κινδύνων, κανονιστικής συμμόρφωσης και εταιρικής διακυβέρνησης. Με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας και με ένα διεθνές δίκτυο στρατηγικών συνεργατών, όπως οι Βureau Van Dijk, LexisNexis Risk Solutions, ICSA, και VinciWorks, η Infocredit Group έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες Εταιρείες Παροχής Εμπορικών Πληροφοριών στην Κύπρο και την Μέση Ανατολή, παρέχοντας σημαντικά εμπορικά στοιχεία σχετικά με τους υφιστάμενους/πιθανούς πελάτες, προμηθευτές ή συνεργάτες σας.

 

Συντονιστής

IMH

IMH

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει πάνω από 80 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες - Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και το REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούργιους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

 

Nike